azlyn kata

.

Saturday, August 22, 2009

Pabila Kesedihan Melanda


ILY & IMYSM!!

Alhamdulillah habislah sudah satu hari di bulan Ramadhan...29 more days to go =D haha lama lagi la nak raya..huhu

Haih..today penat sangat..mana taknya jalan sana jalan sini rasa nak tercabut kaki..

Today elyn and papa pegi Taman Melawati..Papa pegi rumah Ayah Di nak amik speaker..then 3.30 terus la menuju ke bazaar di sana..

Best gila kot kalau tengok dari luar banyak gile khemah beratur..but bila pegi usha...semua makanan lebih kurang sama T.T adoi tak banyak variety lansung!!

Masa pegi beli papa ternampak sata..then as usual elyn jadi tukang tunggu makanan kena bungkus..papa yang tukang order terus ciao..mamat yang menjual tu pun mcm 'eh mana abang tadi..asl tak amik sata?' pas tu dia alihkan perhatian to me >< 'eh muka lebih kurang sama..ayah ke td? ha nah amik ni' (^^'')

Kalau balik dari bazaar tidak sah kalau tidak dibawa pulang murtabak, popia basah dan air tembikai..those are all my favourites =DD nyum nyum!!

Mama hari ni buka kat klinik..kerja shift petang..kesian betul..dah la first day puasa kena buka kat tempat kerja..so mama pesan suruh beli nasi dagang then hantar kat klinik..bila elyn masuk je sume pandang..then elyn mula bersuara 'erm...nak jumpa dr rogayah boleh? ada patient ke dalam?' sume mcm kecoh..'eh itu anak Dr ke...lainnya...' ish pahal ko nak tanya..kalau dah anak tu anak la..i ikut my dad..sibok bising muka tak sama buat ape..grrrr!!

Buka puasa amat menyedihkan..lagi lagi tanpa kehadiran abang dan mama ketika berbuka puasa =.= sunyi la...tapi at least ada si dia meng-wish berbuka puasa =)) alolo sweetnyer~~..ahahaha

Guess wat? Elyn buka puasa dengan kurma td =DD haha itu adalah amat jarang >.< benci gila buah kurma but papa ckp kalau makan buah kurma senang melabur @.@ apa lagi elyn pun forced diri sendiri untuk makan..i ate 3 of those...hanya memakan tiga biji buah kurma telah mengambil masaku selama 6 minit...seksa gila nak telan @.@ Mama siap beli fibre for me to minum tapi tak tertelan...masalah betul la...dah berapa lama tidak melakukan transaksi di 'bank' selama 5 hari @.@ bayangkan~~ergh!

2 comments:

Syazana said...

eww...pasal melabur kat "bank" pon blh blog??? LOL! Dah tanye lum pasal nk kuar tu???

ELYN said...

kita hendak meng-sharekan penderitaanku bersama kaum-kaum ku..eh kita ada kaum ke? ahaks!! xleh buka luar T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...