azlyn kata

.

Sunday, August 30, 2009

Girls Outing

Wee~~ went to sunway pyramid on friday..mission for the day was to buy a purse (me & syazana) and a handbag (me =D) ...

so pegi la kat Asian Avenue...beg dia lawa2 but mahal...ada nampak satu beg tu lawa gila tp RM50+..bapak mahal...dah la kena guna duit sendiri T.T mama xmau sponsor utk bag..huhu..

Mula-mula ingat nak beli warna putih but then fikir2 warna hitam lg senang matching ngan apa2 outfit...so in the end beli la beg warna hitam kat Creative..main pusing2 kat sunway brape lama utk cari tempat tu..LOL!! Farah tanya kedai tu warna oren ke? (mmg oren) manalah i ingat >.< then i ckp la kedai tu xda colour..ahaks!! MY MEMORY AND GEOGRAFI TERUK LA!! If u letak me kat Sunway tanpa peta i sesat kot kat dalam..brape byk kali pergi pun masih tak boleh ingat jalan..huhu T.T

Hari tu kat skolah saje je kwn2 tanya soalan geografi..tension seyh..hey but at least i got the Kota Kinabalu kat Sabah betul =DD *bangga*

But masa kat sunway syazana tanya mana Mount Everest..me dengan bangganya ckp SABAH!! haih buat malu jer..rupanya tmpt tu kat luar negara T.T apa syazana ni tanya ttg luar negara punya tmpt..AZLYN SETIA KEPADA MALAYSIA!! ahaks!! MALAYSIA, TRULY ASIA~~ =P

p/s: kempunan nak handbag putih >.< huhu.. *mengigau di waktu malam* MAMA~~~ LOL!! =P

2 comments:

Syazana said...

Iye ler Mount Everest kat Sabah.. Tahniah Azlyn... Menangis cikgu Geografi yg pernah ajar awak... Hehehe :P pegi la pujuk mama awak.. org kedai tu sayang sangat kat awak nanti.... :P

ELYN said...

kita dah tau mana Mount Everest..kat nepal!! =D ..haha iya la tu...suruh mak belikan as b'day present =P hehe gerenti kena penyepak >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...