azlyn kata

.

Saturday, October 10, 2009

Taipan, Kami DATANG!!

Hari ni merupakan hari yg sgt pelik >.< ...patut bangun kol 6.45. Alarm clock telah di set. Tiba-tiba di saat kejadian satu ketukan kencang bagai angin ribut taufan melanda pintu ku..angin taufan? -.- ..berdrama je lebih..huhu..suara mcm aku kenal berkata ' Oi BANGUNLAH!! , kata ada training Taekwondo pagi nih ' ...mana la tak kenal..suara mak aku @.@''

Training start pukul 7.30 BUT jam dah pukul 7.15..!! Alarm clock tak bunyi pun >.< tgk2 alarm clock set pukul 7.45..ish mmg cipan tol. Apa lagi kambing ni terus masuk tandas bersihkan diri..Acheche hari ni first time pakai baju black belt *wink wink* hahah tak leh blah =P

Jalan punya jalan sampai lah sekolah kol 7.50.. Semua dah lari..Elyn sorang la yg lewat hari nih..so as usual kena lari 3 round..nyesal datang lambat. Kalau tak boleh cheat satu round =P

Lepas balik tido je keje =D

Okeyh semalam pegi study group ngan Nena, Fifaa ngan Syazana..wee..!! Study group la sangat..hehe

First stop semua janji nak pegi McD Taipan blaja..Semua sampai and masuk la apa lagi..takkan berdiri depan pintu masuk kot -.-'' ..sampai2 mestilah terus pergi kaunter nak buat2 beli minuman..then mula lah sesi berchatting ngan kakak tu

Kakak : Ye dik nak order apa?
Nena : 2 milo panas 2 milo ais
Kakak : okay..*mengintai tgk kitaorg bawak buku* ..Dik kalau nak blaja kat sini sampai kol 11 je yea sbb kat atas tgh buat renovation and time lunch ramai orang..SENANG CRITE LAIN KALI TAK PAYAH BLAJA KAT MCD

Haih ni yang buat aku menyampah nih..panas je telinga dgr komen tuh..piraaaahh..Lepas amik minuman terus kita org cari satu spot..semua mmg bengang ah time tuh..duduk kat sana lebih kurang 40 minit nak habiskan satu ccup milo >.< then semua gerak KFC..including satu group ni dari sekolah sama..Boleh dikatakan semua student la kakak tu tackle..even uncle rambut putih mintak sedekah pun dia nak halau..pe cer? bengong

then sampai2 KFC ..KOSONG!! yeah~~ blaja tapi setiap 15 minit tukar2 subject..tgk Nena ngan Fifaa blaja pun dah cukup stress..hahaha..blaja sampai kol 1 terus pegi big bookshop sebab nak beli benda yg boleh tulis atas glass bottle and cari gajus..eh gajus? gabus la.. -.- ..bukan gojes -.-'' apa maksud? tanya Nena..haha Elyn pun tak tahu..tak dapat cari gak pegi la Handicraft shop..xda gak..sedyh yang teramat sgt menusuk labu..heh ..kalbuuuu..

Then keluar terus nampak kedai little.black.book ..eh betul ke??..apa lagi sebagai perempuan..kita..SERANG!! =D tak beli pape pun..nyek

Then time nak cari makan semua set nak pegi Strawberry Cafe..tgk2 ramai org..then nak cuba tgk Sate Hj Samsuri..tutup!! ..bahu dah lenguh dah mengangkat beg berat =S ..then nak try Pizza Hut..tp tak jadi..jalan masuk satu lorong nampak Baskin Robbin..takkan makan tgh hari ku eskem..tak jadi jugak..pas tu nampak Pappa Rich..tak jadi jugak..then me plak nak cuba BBQ Chicken..tak jadi jugak..then jalan sampai depan Kayu Nasi Kandar..mamak pun mamak la..semua amik tempat duduk.. hmph..peluh menitik nitik @.@

Sorang aney ni dtg mintak order..mintak makanan cuma me and syazana >.< ..then Fifaa and Ainina pun nak order makanan jugak..Nena cuba untuk menarik perhatian aney tersebut tetapi tidak ada seorang pun yg memandang..hahaha..pastu dapat la panggil satu..aney yg amik order diaorg ni agak blur sikit @.@

Fifaa : Nak nasi goreng cina satu
Aney : Satu? okey okey..pastu berlalu tak kisah Nena
Nena : Char Kwey Teow. char kwey teow, char kwey teow..CHAR KWEY TEOW!! OI!
Aney : Ha? Kwey Teow?
Nena : Char kwey teow
Aney : Kwey teow?
Nena : Char kwey teow
Aney : Kwey teow
Nena : Haa ye ye

HAHAHAHA!! lawak giler!! =D

After makan nampak kedai MADONNA..masuk lah jap..Then ada satu cermin besar ni..Nena ingat satu ruangan lagi..so dia nak try masuk..ahahahahaha!! Nena Nena..gagaga..ada satu beg ni lawa tapi harga dia pun lawa laaaa ..RM 138..Elyn berpeluang untuk merabanya sahaja la..amik bau pun tak dapat -.-''

After tat Nena and me nak masuk butik Amour..tapi terlupa mana tempat..tgk2 keluar dari kedai Madonna opposite tu je kedai dia ..apa daaa...

End up me and Nena beli baju sama style and belt lebih kurang..kesian Nena tapi thank you so much!! =D first time budak nih pakai belt yea..jakuns!! Nena dare pakai baju tu kalau keluar ngan Iqhwan..ngeh nape tak berani plak..tgk ah kalau ada peluang keluar sure pakai =) siap tgkp gmba lg..sorang2 kot =P

p/s : Mcm shopping tour around Taipan plak..hihi

1 comment:

Nena Gabbana said...

HAHAHAHA yang kuey teow tu tak boleh blaaa !! arghhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...