azlyn kata

.

Wednesday, October 14, 2009

Fibre

Cukup! Cukup! Aku tak tahan lagi dah!!! Segala penderitaan yg aku lalui selama nih..( berdrama je lebih..tp apa kes ni? )

Proses pengeraman di tandas tidak mendatangkan apa-apa faedah kepada Elyn..lombong emas Elyn tidak dapat dihasilkan @.@ ..

Pegi dapur cari fibre drink yg dulu mama beli tahun lepas tetapi tidak terjumpa..dulu minum 4 paket je..tak sanggup oh..melekat kat gigi..dahlah tak sedap =X

Mama came to the rescue..Hari tuh ikut mama pergi Subang Parade..mama beli prune juice kat Cold Storage..mengikut mitos-mitos, prune juice bagus untuk penghadaman dan kecantikan..ah cheh cheh kalau Elyn nampak berseri-seri tu faham-faham je lah =P haha tak leh blah..

Then today keluar dalam surat khabar The Star prune ada kandungan lead yg tinggi..wtf?!

2 comments:

Syazana said...

oh... Bye Azlyn... It was nice knowing you... :D Takdelah... ok nyer.... lain la kalau minum sampai satu tangki!

ELYN said...

haha oit!! mulut xda insurans nih..grrr..!! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...