azlyn kata

.

Monday, October 26, 2009

Sakit

Iyea. Sangat sakit. Apa yang sakit? Hati.. :'(

Rasa kurang dihargai itu memang ada. Tapi malas nak kecoh. Banyak dah yang Elyn tahan.
-Kena kacau dengan seorang perempuan yang tanya tentang status aku dengan dia dan tiba-tiba bercerita tentang sesuatu yang membuat aku rasa tidak sedap hati..but now she's my friend =))
-Mimpi buruk yang aku alami yang aku harap tak akan menjadi kenyataan..(tak kusangka mmg benar..yang peliknya aku tak pernah jumpa kwn dia tp ttbe boleh muncul dlm mimpi plak >.< ) -Perkara itu.....tidak mahu aku sebut di sini...remeh je kot but to me it's not..

Lelaki ni ada menstrual cycle yang tak berdarah ke? Kenapa kadang-kadang mood and cara layanan diaorang bertukar ikut kehendak mereka? Hey if it happens like once or twice i can still take it but if it continuously happen, tak larat la nak handle. Penat tau. My kesabaran sangat sekejap. Tapi menakjubkan, my tahap kesabaran towards you is more than mine towards my father. Kalau ikutkan hati dah lama dah i boleh meletup but i choose to keep it inside.

I banyak bising, you cakap i kasi ceramah. I merajuk sekali-sekala, you cakap dah fed up nak pujuk padahal it's not the pujukan that i want from you..you yang banyak kali buat tak layan orang boleh pulak. Kalau you boleh marah I PUN BOLEH!

Lelaki tak suka kalau perempuan text banyak-banyak? ..elyn tak banyak text pun but im craving for your attention.. *sobs*

Lelaki cuba jawab sikit..ish bikin pening kepala orang sajaa..


post ini dituju khas kepada saffrullah iqhwan khan..haaa berani bubuh your nama coz tau you
takkan baca ..wuek >.<

i can live without you eventhough i thought i cant before..eik >.<

(post ini telah diedit sebanyak dua kali)

17 comments:

Amir Ariff said...

weh nampak nena x? hehe

ELYN said...

Amir: Apakah maksudmu? Kenapa ngan nena plak? dia sihat walafiat je kat sekolah..haha..ish bukan nak kasi tips handle laki pun..hampeh tol..haha

Syazana said...

hey nyamuk..... u sound like ur in deep trouble but, kite berbangga dengan awak! yes!!! akhirnye awak speak your mind! i know it probably hurts if i say this but sometimes i think your much, much too good for him. whatever it is, get your priorities straight. SPM is near.... tapi jgnla stress sgt sampai kte tanya ok tak terus nangis, ye? takutkan orang je. but it's ok, i understand... tension SPM. JIA YOU! GAMBATE! AJA-AJA!!!

p/s: if he is truly the one, things will work out. fate will intervene in ways you cannot imagine. don't ever give up.

Amir Ariff said...

haha rindu dia weh.. agaga

ELYN said...

Syazana: haha..ish terus usha blog org yea..thanks korang =) sayang korang sgt2! lawak la..especially farhana punya reaction..LOL!

Amir: elelele ada org rindu rupanya..aik ni pernah jumpa nena ke setakat jumpa kat blog? haha nnt aku kim salam kau kat nena yea..ahahaha..nak num dia? boleh blah =P

Amir Ariff said...

bahaha bukan rindu dia lah..
rindu blog dia..
dah berkurun tak update blog..

cakap kat dia, sunyi dunia blogger ni tanpa dia..
haha

ELYN said...

Haha tu baru seminggu..dia busy korek hidung kat skolah..jari tersekat dlm hidung terus tak bley update blog dia -.-'' haha ampun nena beribu ampun..haha

Amir Ariff said...

haha pesan kat dia.. suruh dia minat Man United..
klu dia xnak pun, dia kena gak..
bia ramai sket bloggers MU..

hehe..

ELYN said...

haaa banyak la kau punya cekadak..LIVERPOOL!!! agagaga..hahaha

yuccababbaluca said...

haha
elynnn
apa cter la??
sedihnyee?? :(

kutuk nena yeh??
siap kau elyn!!
hahahaha
:)

ELYN said...

mmg sedih..sgt sedih..but im okay asalkan xda org pujuk time i betul2 sedih =)

haha tak kutuk..itu adalah fakta xP

Nena Gabbana said...

hahah ! saya terima segala kutukan dengan hidung yang terbuka . elyn !! agk btul la lelaki cara lynan tukar2 . arghhhh !

Amir Ariff said...

xpe2 nnt i pujuk nena suruh dia minat MU..
hhe

ELYN said...

Nena : hahaha! agak ar..huhu

Amir : baik kau sokong M'sia kan lagi bagus =D

yuccababbaluca said...

tu ahh laki
mmg takk guna
time mula2 je sweet cam gula
pastu ble dh dpt x reti nk hargai
pastu nk tunjuk perangai sial!!
hahahahha
:)

ELYN said...

haha setuju2!! tp apakan daya..sabor je lah.. =)

Nena Gabbana said...

woy riya garang gle . hahaha . tp mmg btul ! sokong2 ! mule2 je sweet . hangat2 taik idung masin ! hakktuih .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...