azlyn kata

.

Friday, October 30, 2009

Keyboard Dialogues

Hari Rabu yang lepas cikgu piano Elyn ajak pergi tengok piano concert.. jadi pergilah

Went there with Grace and her bro! ..Dekat Dewan Sivik Putrajaya.. Sebelum tu nak tumpang Grace..pusing-pusing kawasan USJ 11 punya la payah..sesat T__T im that bad in geography heh @.@ Dalam kawasan USJ pun dah boleh sesat bayangkan kalau kena campak jauh-jauh..mati kong kia habis..huhu

Sampai Dewan Sivik terus masuk ..Kitaorang pun pergi la menuju ke arah satu pintu..Aku pegang tiket..tak pasal-pasal orang tu terus rampas and koyakkan my ticket..APA NI?! buli budak kecik dowh T__T ahahaha

Nasib ada kakak cantik tolong lead kitaorg masuk untuk duduk..Elyn masih tak puas hati..apsal tak kasi laki hensem yg leadkan jln..baru cerah hati aku..ngehe ;) iqhwan nak letak mana? ahahaha

Okay orang tu start main kol 8.15..kau lewat 15 minit..kureng tol..it was a piano duet by local pianist. Nama diaorang.. erm.. Loo Bang Hean and Ng Chong Lim

Lagu pertama yang diaorang main sangat sedap..Semua org enjoy..yang Ng Chong Lim main sampai terangkat-angkat badan..feelingnya mencapai tahap maksimum tuh..ntah ntah dok angkat bontot nak cover line lepaskan angin busuk punya pasal -.-''

Dengar kata Ng Chong Lim ni sangat berbakat..Dia menang scholarship dari merata-rata tempat..dari nama yg pernah didengar sampai lah nama yang pelik >.< terbelit belit lidah Elyn nak menyebutnya @.@

Lagu yang dicompose oleh beliau.. antaranya 'Khatulistiwa' , 'Xiang' , 'Daun' ..bapak giler TAK SEDAP!! mungkin sebab dia tak compose lagu dahan, ranting, akar, pucuk..so tak complete..Lagu dia dok main hentak-hentak atas piano..Anak sedara Elyn yg umur 5 tahun tu pun pandai main mcm tuh -.-'' ..

Worst..main ganas sangat sampai satu tali terputus..Elyn pelik diaorang main dengan tali piano sekali..Piano tu giler besar..GRAND PIANO <3 ..Kalau Elyn dapat piano tuh bukan setakat main ngan tali dia..Elyn isi air buat swimming pool..agagaga =.=

Nah tgk la gambar


Ticket yang dikoyakkan oleh org tu O_o

2 GRAND PIANO!!


Untuk tatapan Nena..ahahaha


Video ini special untuk Nena..Idola beliau..Mangkuk Jamban
'You Are Not Alone'

video

byk salah dong..chords pun simple jea..malas mau tukar2..huhu

p/s: siapa yg boleh kasi Elyn grand piano tu .. I'll gv u <3 ..agagaga

3 comments:

Nena Gabbana said...

ahaa cun2 baju ! lagu tu lbih kurg same cm kte main . hoho . buat lagu lady gaga plak . haha .

ssmr92 said...

ermm... confirm ke after one month cousin awak blh lupa??

ELYN said...

harap2 lorh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...