azlyn kata

.

Thursday, October 15, 2009

Don't Play Play With My Liver =.=''

Azlyn menjadi sangat-sangat emo kebelakangan ni..well baru-baru ni je..tsk tsk..

Credit tak da? mesti sebab text dengan perempuan tu kan .. :'(

Nowadays setiap kali nak tunggu your reply lama sangat T.T ..tak mcm dulu first-first kenal ..asal send je terus dpt reply..rindu time tu =(

Heim Cheng pernah kata ' Kalau barang tu milik kita, ia akan tetap jd milik kita..dia takkan pergi jauh eventhough dia mcm nak pergi jauh (eh apa i merepek nih)..kalau mmg its not meant for you then just accept the fact '

i know kalau u sayang me u will know your limit =) ..err hello im trying to be more understanding here..


p/s : yes my hati tak tenteram..

4 comments:

Syazana said...

ouch... sedeyh kte dengar rintihan hati nyamuk....xperla, mcm heim cheng kata (rumusannye) "if it's meant to be, it will be. if not, there's plenty more fish in the sea!"

ELYN said...

eh mcm mana awk tahu kita suka makan ikan xP kita paling suka mkn ikan kerapu buat sweet sour..hahaha!!

xoxo - mai said...

oouuhh..cian lyn..turut simpati..uhukuhuk..T.T..
btw lgu lyn best ouh..

ELYN said...

haha ini post sudah lama daa..agagaga..haha thanks =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...