azlyn kata

.

Sunday, October 4, 2009

Rumah Buat FREE SHOW! Open House daaa..

Hari ini, ini istana banyak sibok lo..Permaisuri pergi ke pasar untuk beli barang-barang dapur. Kuli bangun pukul 9 lebih. Permaisuri balik dari pasar terus jerit-jerit 'OI BANGUNLA!!'

Oleh kerana gentar mendengar suara yang tidak kurang miripnya dengan *toooot tooooooot* kuli ni terus berdiri tegak dari katil. Terhuyung-hayang badan nak balance >.< Raja cakap ini hari family kita akan datang berpartay di istana beliau..eh baginda -.-' sebelum pergi open house Kak Lisa.

Macaroni beli sampai 3 bungkus. Kuli ni meleleh-leleh air liur basi tak masuk tandas bersihkan diri dah kena turun bawah untuk tolong masak. Hari ni Raja menjadi Chef In The Kitchen..Raja cuba mensabotaj open house Kak Lisa dengan memberi makan kenyang kepada semua family yang hadir berkumpul..

Lebih kurang jam 4 semua konvoi 5 kereta serbu ke puchong..kat mana ntah..Puchong Prima Perdana ka?..Ntah memory low la doink. @.@

Landscaping dia banyak lawa..sana itu pun ada tempat menadah air hujan. eh orang panggil swimming pool >.<

eh malas dah nak membebel..mari kita tunjuk gambar plak..
NOTE : perhatikan orang semakin bertambah dlm gmba..eh nyibok aje..

Memperkenalkan Bangla asal Bangladesh..peminat setia Liyana Jasmay nih *wink wink* haha tak pasal2 xP

First time gambar yani tidak memenuhkan gambar..ngehe..elyn plak yang penuhkan..bangla tersebut tetap ingin bergmba bersama -.-'

Drugger yang sesat di blakang lalu-lalang time orang sedang men-snap gmba..ish 0_0

Jurugambar baru sahaja melepaskan gas berbau menyebabkan effect berangin di sana..semua tersenyum kambing..cheeseeee =D

p/s : Ini bukan iklan rambut sunsilk mahupun iklan potong rambut kedai murugan..diingatkan sekali lagi..BUKAN!! =.=''

Best gile kot hari ni!! =D

4 comments:

fiqy_rosly said...

owh tulis piqy bangla

ELYN said...

bahaha!! aik budak ni pun buat blog gak..kih kih kih

Razman said...

bangla pasangannye bangli..mungkin model rmbut itu adalah bangli..

ELYN said...

pasangan bahagia..bangla dan bangli bermain guli setiap pagi di tepi kerusi..haha >.<'' ...eh itu bukan bangli..!! itu elyn!! ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...