azlyn kata

.

Saturday, October 3, 2009

Benda tu haa, yg nampak mcm bersenyum..

Luar kelihatan indah tapi dalam siapa yang tahu...mak ai jiwang beno ayat

Elyn bab-bab bersedekah ni senang ajea. Cakap la nak apa ..pelempang? penyepak? penumbuk? elyn berbesar hati untuk memberi. Kadang-kadang tak perlu diminta pun akan ku hinggapkan pada sesiapa yang elyn sayangi..hehhh =D ..

Tapi bila sampai soal senyuman =)) ...susah untuk elyn fake kan senyuman. Kenapa korang semua boleh differentiate bila diri ini benar-benar tidak happy walaupun elyn senyum bukan main lebar. Hancurs harapanku untuk menjadi aktres dan memenangi pingat dari Granny Awards...eh eh nenek-nenek jugak yg memvote..terharu I..ngeh ngeh

Menatang-menatang ni :-
. =) . =D . =] . xD . xP .

text message elyn penuh dengan menatang nih...nampak je tersenyum banyak..tapi semua tatau yang sebenarnya elyn tak happy...nyeh but most of the time when i put these emoticons, im happy.

mood : frust nonggeng..( bagus untuk kecikkan bontot sekali -.-' ) macam mana nak pujuk orang..someone tolong ajar T.T elyn kebuntuan ...


..RINDU MAKHLUKKU YANG BERBULU..


Belle. Kucing paling manja antara semua..tapi kuat berbau kucing -.-'
Tabby. My other half. Dianggap sebagai jantan oleh Leo
Leo/Baby. Perogol bersiri. Gambar mangsanya tidak dapat disiarkan (padan muka!! aku xda gmba kau pun..namanya Ciko..kalau ada pun takkan aku post muka kau yang berbulu)

Untuk pengetahuan semua, Ciko ini suka sangat kencing tepi dinding. Ntah tua ke apa tak reti kencing dalam litter box terus pancut kat tepi dinding. Dahla I jugak yang kena basuh. Sebelum ni semua dalam rumah ingat Tabby kesayanganku yang menjadi dalang dalam semua kekencingans tapi satu hari penjenayah yang sebenar terkantoi oleh tuannya..muahohoho..APA LAGI KITA JENTIK SAMA DIA!! lepas kena jentik menggeletar mcm kena penyakit parkinson. Amik kau..siot tak pasal-pasal Tabby yang kena tanggung semua kesalahan kau..uish dengan kucing pun nak berdendam...masih dalam bulan raya..maaf zahir dan batin =D

p/s : miss you..nak call utk dgr suara tapi tatau mau ckp apa ='(



2 comments:

Nena Gabbana said...

ala call la dia call la dia . hahah .

ELYN said...

haha begoks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...