azlyn kata

.

Thursday, October 8, 2009

Macam-macam Ragam Kelas Agama

Kes 1
Elyn : Ustazah!! Biasanya malaikat cabut nyawa melalui mana?
Ustazah : Dari kepala..itu pasal bila kitaorang tengok mata orang nak meninggal mata putih saja boleh nampak ..dia ikut roh tu.. i will follow you la katakan -.-''
Syazana : Tapi ustazah dulu bila saya pergi tengok orang nak meninggal, tengok-tengok mata dia dah tutup..mcm mana nak tgk?
'Ustazah' Elyn : Bukak la mata dia balik..main chak chak ngan dia..hahaha xP

Kes 2
Farhana : Ustazah..orang kata masa perkahwinan kita tak boleh bersanding eh?
Ustazah : Iya sebab dia mempromotekan pengantin kepada semua..mcm xbaik mcm tu lah
Adam : Ala ustazah tak best la kalau macam tu..xhappening
Abu : Ala Adam ..kau ni..xda hal punya la..kau bersanding je..asalkan jgn kasi ustazah tahu semua beres -.-''
Madihah : Habis tuh gmba ustazah dalam buku agama tgh bersanding tu apa? haaa..KANTOI
Ustazah : *tersipu-sipu malu* eh tu ustazah bersanding dlm bilik..xtunjuk depan org lain...
Madihah : Aik ustazah cakap tu bukan ustazah..HAAA!! habislah pecah rahsia ustazah!!
Semua : Woooooooooooo~~ ustazah..haha elelelelele memalu plak
Ustazah : Eh kamu semua tak boleh tuduh2 ustazah..kamu semua kena tengok dulu betul tak suami ustazah tu muka sama..ish ish ish kamu nih..

p/s: haih ustazah ni..nampak sgt tu muka ustazah ..nak tipu hbs mmg tak ah..chewah sempat jugak nak mempromotekan gmba perkahwinan kat text book

wahai semua kalau nak tengok gmba ustazah usj 13 ada kat Buku Teks Ting 5 Pendidikan Islam m/s 96..hehehe habislah ustazah..tu la buli saya lagi tiap kali kelas agama >.<

Kes 3
Soalan struktur ada menunjukkan 2 jenis Insurans
Satu insurans am..satu lagi?
Adam : Ustazah ..insurans satu tu insurans am lagi satu tu apa?
Ustazah : Kamu rasa apa? cuba kamu fikir..
Adam : Khas
Semua : HAHAHA!! Nyawa la ngok

p/s : okay~~ that was a little bit lame =.=''

He wished me good night.. =D gembira sangat..dah lama...ada dekat nak seminggu ..huhu T.T

k tatau mau membebel apa dah..dah ngantok..tido time..nitez.

1 comment:

Nena Gabbana said...

wahaaa ustazah besttt . ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...