azlyn kata

.

Saturday, January 2, 2010

New Chapter In My Life

Haha tajuk yang sedap diberi oleh pasangan lesbian ku , Asikin ..me love~

Kepada yang lain ..ni diary aku. so tak best. Aku warn awal2. Tak nak baca, jangan baca.

Yeap. Pejam celik pejam celik 2010 dah datang ;) cepat betul. So Happy New Year! Have a blessed year ahead of you.

Tahun baru, hidup baru, azam baru, baju baru, KAWAN LAMA =)

Well hidup sudah single. I lied when i said he would have the same fate like others @.@ Satu malam tak cukup laaa -.- dush dush

Hari ni mama buat aku tak terkata. Mak aku cuti. Ayah aku pulak pergi birding kat Kemensah. Mak aku cakap jom kita pergi shopping. Kalau boleh ajak lah Iqhwan sekali. Kita pergi makan2. Mama nak jugak berkenalan dengan orang yang curi hati anak mama. Aku terdiam sebentar. Sudah satu hari. Inbox pun sudah kosong. Tidak ada lagi warning. TEXT MSG FULL 90% . Hish tension aku mendelete text org lain. :|

Time tu aku baru bangun tidur. Aku buat2 tidur balik. Mak aku bersungguh-sungguh mengajak. Aku cuma cakap ..' Ma, ..dah tak boleh..tak bersama lagi dah lah' . Mulalah mak aku kasi ceramah. Sedap aku sambung tidur. Haha tidak lah. Dalam diam mata aku berair..

Sepatutnya hari ni aku cadang nak tengok game dengan kawanku Asikin di Shah Alam. Dia main. Tapi mak aku cakap lewat petang tak boleh. T__T Aku tanya merata pun semua kata tak ada bas nak pergi Shah Alam. Mau naik teksi pun mesti mahal. Jadi aku pun follow mama pergi shopping sakan hari ni.

Berada di Sunway Pyramid selama 7 jam . Syok habis! Beli banyak sangat barang. Dalam lif aku terserempak dengan Zulfazli. Budak main bola gak. Haha, See the pattern? Aku pandang tepat dalam mata dia. Dahlah melalui pantulan dalam lif. Nasib tak cair aku.. :P Sungguh gentleman di dalam lif . Dia tahan pintu untuk aku..LOL! Untuk semua orang lah ..tsk tsk -___- . Teringat tahun lepas bila mula sekolah. Hanya Farhana yang tahu ;D agagaga. Ya ampunn bila aku mula menggatal semula...dasat~~ ;P


Shi Shi!! bila mau webcam?! LOL!



p/s : eventhough you're no longer mine, i will not change your name from my heart till i've found another man .. i love you, ..friend :') haha

jealous pun xda guna kan.. cant help it.. nvm :)


chill friends..i need time :)

7 comments:

Qing said...

haha ku tak mau lesbo sama mulah ..i love hot guys..
bagus bagus awk sudah mula menFLIRT..hahha
oi mai lah webcam..saya on lu kasi offla pulak..haha

ELYN said...

aiyak ingat qing mana pulak nih..haha..hee..susah la asikin..it's hard on me :(

zahirlunatik said...

ok..
ko agak nakal

ELYN said...

nakal mcm mana weyh? aku tak paham >.<

FEEFA said...

lyn mmg gtl tahap tera :D

ELYN said...

haha baru mega lah kak pah..ngehehe..oink oink -.-''

Nena Gabbana said...

ahah oh lyn mamat zul tu ke . ecehhh . hahaha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...