azlyn kata

.

Sunday, January 3, 2010

Gunalah Pantene Hair Fall Control


-.-''

Aku dah tukar shampoo .. LOL! >.<

Okay la. Sebenarnya aku tak ada idea nak meng-update. Haha. So mai aku ceritakan tentang pegalaman membawa kereta bersama pak cik garang. WTF! Aku dapat cikgu garang siot. Enjin mati sekali kat atas bukit. Susah betul . Benci ah bukit tuh! @.@

Cikgu tu ajar banyak step sekali gus. Dahlah memori aku low. Lagi2 suruh menghafal. Nak guna otak ni payah beno. @.@ Kalau otak aku boleh isi memory card m2 bertuah weyh -.-'

Cikgu tu pening sebab aku banyak tanya. Dahlah bahasa aku berterabur. HAHA. Dia cakap dia tak faham apa yang aku cakap. Aku cakap bahasa melayu bai. Nak aku cakap bahasa Inggeris kang kau cakap aku cakap bahasa cina pulak. Baik aku cakap bahasa Azlyn lagi senang -.-''

Aku belajar bahasa sarawak weyh ;D

kamek sayang kitak
mek mok kentut aiee -.-''

Aku bukak tagged akaun aku setelah sekian lama tak bukak. Terdengar lagu yiruma kiss the rain bahagian komen -.- .Woah romantik gilaks! Meh aku post video zaman aku dulu. Hadiah New Year dari aku :)


video

Banyak salah tapi. Enjoy :)

-tata-

2 comments:

zahirlunatik said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ajar aku maen doh...
aku dulu pnah try organ sparuh jalan

ELYN said...

hahaha :) mai sini aku ajar..satu syarat..FULUS~ ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...