azlyn kata

.

Friday, January 8, 2010

Otak Penuh Taik

Orang kata kalau air keluar dari mata kiri dahulu maksud dia itu air mata menandakan kesedihan
Orang kata kalau air keluar dari mata kanan dahulu maksud dia itu air mata menandakan kegembiraan

Kalau keluar ikut tengah?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

JERAWAT PECAH!
Mari kita lihat gambar close up jerawat

Gambar selepas pecah

SUMPAH! Aku kebosanan! CHET!

sekarang kerja aku cuma meng-spam chatbox orang. Kepada siapa-siapa yang ada blog tu lihatlah chatbox masing. Mana tahu kalau aku ada meninggalkan taik untuk korang -..-

p/s: baik korang komen. penat aku melukis -.-'' . maka celakalah barang siapa yang tidak mengomen post ini *tiru ayat nena* hohoho

argh! aku nak kerja! cipan!

13 comments:

aqilah, said...

akak , comel lahh dats pics . hohoo !

Sendra said...

hhahahh,betul ke otak penuh taik..hahayg ada kat blog yg u comment sumpah lawak..habit main game hp time berak..hahhaha

ELYN said...

aqilah : hahaha tak do kija @.@
sendra: hahaha benda betul xD u patit cuba..sangat meng-entertaining.hahaha

psychopath said...

kalo saye komen, mksudnye saye x celakalah.

ELYN said...

psychopath : haha maka jauhlah dirimu dari kecelakaan..wakakaka

Nena Gabbana said...

hahaha okayh ayat tu mmg knal . tp jerawat tu pun mcm knal je sape pnye ? hahahaha .

ELYN said...

nena: HAHAHAHA!! tau tau aja..haha eh tak berniat dhoe..LOL!

Amir Ariff said...

blogger skrg makin berani tulis perkataan 'taik'.. haha

ELYN said...

aku ikut suka..hati aku suka aku tulis ;) behh!! haha

♥akukahmilikmu®♥ said...

haha..sama ar jerawat kita..tgh2..

ELYN said...

haha uish..itu bukan jerawatku..besar sungguh @.@ hahaha

fArAh07 said...

ngahaha~
jerawat itu sungguh co0l!
xD

ELYN said...

hahaha coll ka? mengancam ada lah x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...