azlyn kata

.

Saturday, January 23, 2010

Paling Aku ANTI

Aku pelik dengan orang-orang kat myspace. Bukan apa. Lelaki - lelaki di sana 90% amat menyeramkan. Termasuklah jugak yang perempuan tak terkecuali.

1
Perkara mintak nombor telefon tu memang biasa. Kadang aku tengok macam murah je. Aku minta maaf kalau ada yang terasa. Agak - agak laaaaa. Kalau kenal orang tu tak pe lah jugak. Ni setakat tahu and baru je kenal untuk beberapa hari dah mintak nombor telefon. Yg itu memang maunya mintak penyepak dari aku. Yang paling aku rasa nak tergelak siap mempromotekan diri meninggalkan message dalam inbox kasi nombor. Despo lah -.-' Tapi ada jugak yang memahami kalau ada yang bertanya pada aku. Tak da la nak emo macam sesetengah orang sampai terus tidak membalas komen. Entry ni bukan nak menunjukkan aku ni perasan ke apa sebab aku tahu semua pengguna myspace mesti pernah kena. Tak yah nak tipu kalau kata korang tak pernah kena..Melainkan ada yang buat account dan tak sign in buat selamanya 0_0

2
Paling aku tak faham dengan orang yang tak boleh eja betul-betul. Lagi -lagi lelaki. Ada seorang ni aku tengok album gambar dia bertajuk ' kitew punyew' . WATAFAK? Pada aku itu adalah sangat sangat gay. Yang perempuan pun sama. Ejaan pelik - pelik kadang aku tak faham nak membacanya. Aku rasa orang - orang sastera mesti bengang dengan golongan ini. Mermatabatkan bahasa melayu dengan cara yang salah .wth -.-'' Ejaan yang boleh dieja dengan pendek nak jugak diaorang tekan keypad banyak - banyak. Kalau jari tu gemuk aku faham lah jugak nak kasi exercise, but then..... =.=

p/s : facebook tak ada pun hal-hal macam nih .. >.<

pesanan dari belalang : kepada orang-orang di luar sana, jangan ambil kesempatan atas kebaikan orang. Kalau orang dah menyampah maka parahlah hidup kamu. Tidak akan aku layan kamu seperti mana aku layan mu dahulu. INGAT~ (upin & ipin -.-'' )

teringin seutas rantai dan teddybear besar gebu..siapa boleh belikan? akanku pakai setiap hari ;)

8 comments:

zahirlunatik said...

titew pon ta tutew org2 macam tuw taw..
hahahahahhahahaha

ELYN said...

awak! awak! awak na pelempang dari titew kew?? klu na datang la cineyyy ..eeeeee MEREMANG!!

Nena Gabbana said...

ahah chame la kitew . ta sukew betul owang ejew2 macham tuw . hahahah .

ELYN said...

haha senget beno otakmu nenen ;D

FEEFA said...

titew puwn gewam taw dgn owg macham tuw .
HAHAH :D

ELYN said...

kowang sama geng nan titew larh..kitew sukew ..wee weet!! ;D
-.-|||

anak manja? said...

betul2. bikin menyampah je manusia merosakkan bahasa ni.

-stranger just visiting

ELYN said...

haha thank you for visiting ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...