azlyn kata

.

Monday, September 13, 2010

UPDATE RAYA CINA -.-

kampung saya sangat unik. kamu orang mau tengok? nah

oh model tu asal dia subang jaya. comel kan? HAHA -.-

ni lah maksud aku unik. luar nampak je macam kampung. dalam english style terus. setailo?


hantu pun nak beraya. chet! aku mintak ampun dengan papa. orang mintak duit raya bukan nak kasi. cis :P

mama pun nak rasa muda. tangkap gambar dengan anak-anak dara nyah
see im the only ugly duckling there. hoi senyap! at least aku mengaku okay -.-


family belah mama. tapi ni tak cukup lagi ni


ha? apa? abang saya kelihatan gay? HAHAHAHAHA. okay dah -.-
muka menggerutu nyah. aww aww. jerawat la ngeng!


ni kat rumah mak long. nasi goreng pedas sedap gila! berat dah naik 2 kg yawww. 4 kg more to go. agagagaga :D


petang dah serbu rumah orang. malam serbu rumah sendiri pulak. berbabeku. ayam beku keluar dari peti ais. main bakar-bakar sampai hangus. best!

p/s : dan di sini aku ingin buat sedikit pendedahan. ingat lagi toyol-toyol yang aku pernah cerita dulu? kalau yang tak tahu tekan sini dan sini.



toyol-toyol semua boria. pakai baju merah. yang pakai baju biru tu tak ada kena mengena. tu salah satu child fruit aku.gambar kasi kecik je. toyol tak ada yang spesial. ketua toyol yang perempuan tu. konco toyol yang laki tuh. ramadhan dah habis. lek luuuuu


HAHAHAHAHAHAHA. okay aku tak sejahat itu. nak tengok gambar kasi besar, kasi tekan itu gambar sahaja. keluar terpampang besar-besar

eh eh? nape banyak sangat gambar dia kat blog ni?
' eh suka hati aku lah, blog aku .pfft -.- '

video main mercun nanti aku update kalau dah dapat

camat awie ayew~~ titew mintak maaf kalaw adew buat salah tawww~
maaf zahiw dan batin. huhuw~

mintak penyepakkkkkkkkkk.
ok dah. bermasalah betul aku ni

4 comments:

zahirlunatik said...

ko x mintak maaf dengan aku lagi

ELYN said...

ehhh ngade ko ni.aku xbuat salah pun.hahaha
ye le ye le.maaf zahir ye zahir.haha

ELYN said...
This comment has been removed by the author.
mai akmal said...

pabila minah cina berkarya.haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...