azlyn kata

.

Tuesday, September 7, 2010

At least aku tak kena gelaran KU-KER . dah lah kurus, kering plak tuh -.-

'eh azlyn, asal kurus sangat dah'

Cuba cakap macam tu depan-depan aku. Memang aku sepak laju lajuuuuuuuuuuuu. It's not like i control the amount of food im taking. Orang makan banyak okay! Apa barang orang bantai maggi dua paket tambah telur setiap kali sahur cakap tak makan. Apa barang orang makan kuey teow , ais kacang, 1/4 nasi paprik kawan, malam tu tibai lyee chee kang lagi, cakap tak makan. Selera aku macam gajah kau kata aku tak makan. Tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!


Yo aunty, dah la cakap kurus. Dengan pinggang-pinggang saya sekali kamu pegang. Oh kedaraan ku~ . ' keciknya pinggang! gain some weight! ' . Trimas kerana komen begitu -.- Aunty, jangan risau. Saya takkan berpelukan dengan anda. Lemak-lemak berjuntai lepas raya nanti saya kasi tengok okay? -.-

NANTIKAN AZLYN YANG BERISI INI!

55 KG!
argh rindu muka tak berjerawat :(



GO! GO! GO!

dah lama tak conteng blog ni. idea gila semua dah hilang. haih. satu hari nanti bangkit semula lah. sabar yea :)

im on antibiotic for almost a month already. berat badan patut naik

6 comments:

Amir Ariff said...

gemok la kau! haha.
lama x lepak sini ;)
nena mana nena?

farhana said...

saya kurus kering.. tension:'(

ELYN said...

amir: hoyah! hoyah! i loikeee .haha.tu la pasal.

nena ada je.haha.dia ada update kan baru2 ni.dia busy

farhana: haha. telan semua benda raya ni :D

Koje said...

nk kne ckp azlyn gemok ke??? hehehhe.....

ELYN said...

suka hati. buat masa sekarang boleh . hahahaha

fndrocka said...

org gemok marah dikata gemok..org kurus marah dikata kurus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...