azlyn kata

.

Sunday, December 20, 2009

USJ Fish Market

Yeah. Jangan main-main. Ni bukan calang-calang restoran. Ni di rumah aku sendiri -.-'
Fine. Dua hari yang lepas ayah aku buat Fish N Chips. Sedap memang sedap. Pada aku rasa dia lagi sedap dari Fish N Chips kat Manhattan Fish Market. Tapi aku tak puji masakan ayah aku.

SEBAB DIA CARI GADUH! WUEK! JANGAN HARAP NAK PUJI!

Ya itu sahaja yang aku nak cakap sebenarnya. Tak puas hati punya pasal kan. -.-'

-bye-

7 comments:

ssmr92 said...

Marah ke ayah awk punya pasal ke sampai tension and mulut menyumpah2? chill la, azlyn.... you only get one lifetime. and kte mintak maaf banyak2 dulu if what i say next hurts you or if you feel kte tak patut cakap but try to understand your dad and appreciate his views/opinions. you don't want to have any regrets in the future. dah, itu saja. and i'm saying this because i care about you, bukan nak meleter. and i KNOW the feeling of regreting not listening to my dad in the past. hope you understand what i'm saying.

Nena Gabbana said...

haha ape kes ?

ELYN said...

syazana : haha xda kena mengena ngan dia pun masalah kte ni..adalah sikit2 tu jugak ..haih

nena: haha ini kes..xtau baca? hohoho ;P

Syazana said...

oh okay....hehe....sorry.... masalah dah selesai?

ELYN said...

soon..maybe?

zahirlunatik said...

anak derhaka!
haha

Amir Ariff said...

dengan bapak pun nk gaduh.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...