azlyn kata

.

Monday, December 7, 2009

Senyum Azlyn, Senyum

Hari ini balik dari belajar dengan Fitri dan Nena terus mama mintak teman pergi Hospital Putrajaya untuk lawat nenek saudara ku. Dulu bila Elyn nak lawat nenek saudara tu lawat dia kat rumah Uncle Tapa tapi kali ni Elyn lawat dia kat hospital. Secara jujur Lyn cakap, setiap kali mama ajak nak pergi jenguk dia hati Lyn tak tenang. Sebab Lyn takut. Senang cerita Lyn bahasakan diri dia Wan di sini yea. Wan bukan macam dulu. Pandangan dia dah lain. Dia pun tak kenal orang sangat. Separuh badan dia lemah.

Tapi hari ni bila mama ngan Elyn sampai di hospital xda orang kat sana. Mama cakap ngan Wan. Masa ni Lyn beranikan diri pergi dekat dengan katil Wan. Tangan Wan Lyn pegang. Sungguh hangat. Yang paling buat hati Lyn tersentuh bila Lyn pegang tangan Wan, Wan pegang erat balik. Rasa nak menangis time tu.

Tak lama kemudian, family dia sampai. Atok datang pegang tangan Wan. Romantis sungguh =)

Hari ni seriously Lyn rasa penat sangat. Penat sangat sangat. Please dont't give me mixed signals. I guess there's no more good morning wishes.

p/s: Kepada pembaca blog ni, sorry ah time-time ni perasaan sentimental sikit -.-' (eceh tak leh blah )

kepada anda..ya anda..bukan pembaca blog ni..ANDA.. cuba refer post October 3 ..sebahagian sahaja..

2 comments:

zahirlunatik said...

nenek aku dah xde..
hmmmm

ELYN said...

nenek aku pun dah xda..belah mak lah..ni nenek sedara ..ttp nenek gak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...