azlyn kata

.

Friday, December 25, 2009

7 Kali

7 Kali

Bukan bermaksud aku buat tawaf mahupun saie dari Safa ke bukit Marwah ..ataupun berapa kali kena jirus air cuci taik ikut ajaran Islam..eh betul ke? -.-' Hanya Syazana dan Asikin tau kisah ini =P

Okay. Semalam panjang ceritanya. Haha. tiga sekawan pergi swimming di.....aik aik tak boleh kasi tau..Nanti korang semua datang tengok aku swimming memakai purdah. Tak kuasa i~~...hahaha.okayyyyyy . -.-'
Soo sana paling dalam 7 kaki. Aku dengan kawan aku pergi lah kawasan tu. Memang tak cecah kaki punya @.@

Mamat yang jaga kolam tu mesti tension je. HAHA. Asyik tengok kitaorang pergi kawasan tu sebab tak ada perempuan lain yg pegi kawasan paling dalam. And nampak sangat kitaorang baru kat tempat tuh. Aku malas nak buat-buat tenggelam sebab abang penyelamat tu tak hensem.pergh! ;PP

Gara-gara nak beli swimming cap kami tangguhkan swimming petang. Jalan dari tempat swimming sampai ke Summit, jalan ke Giant, jalan ke Mydin. Di Mydin tiba tiba ada orang menjerit nama aku' Azlyn! Azlyn! tatkala aku menuruni escalator. Aku ingat fan aku yang mana plak nih. Rupa-rupanya Wan Nur Farhana.Cheh! hahahaha. Dalam perjalanan banyak orang hon hon ..membunyikan bunyi pelik-pelik. Ada yang mengatakan hai. Boleh tak aku balas dengan ini? m|m

Memang aku bengang dengan orang-orang yg mcm nih. Mcm jakun tak pernah tengok orang jalan. Kesian aku tengok

Mari kita mencuci mata xD



Girlfriend ku~~ Asikin xD


Toyol mana plak nih =S


Behh. Pahal nampak mcm cina @.@


Ayunya dia~~ Syazana..ngehehehe


Baru lepas sembahyang dong


Terserempak dengan hantu Pocong kat sana.


Chakk! Hantu jepun xD shit aku makin gemok @.@

2 comments:

zahirlunatik said...

ko nk citer ade org nk ayat ko ke?

ELYN said...

eh eh bukan @.@
ni ekspidisi 3 sekawan berjalan kaki..bukan aku sorang je yg kena lah @.@
semua skali kena -______-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...