azlyn kata

.

Thursday, July 14, 2011

bukan dejavu. ini voodoojay khalingam

bila memikirkan sesuatu atau seseorang
benda atau orang tersebut akan muncul lepas 2 atau 3 hari
tidak muncul; khabar ditanya
is it just me? or semua orang pun experience benda sama?
without fail
this time around; nenek aku
dan-dan tokwe call, and this makes me feel so guilty
sebab dah lama tak call
nak ajak webcam, aku malu. zzz

tapi ada jugak fikir aaron aziz datang rumah masuk meminang, tak ada pulak dia call tanya khabar ke apa. failure jugok. probability sikit punyalah melampau-lampau.

edit gambar pun punyalah sedih punya edit. haha, ini tokwe saya. she's not single :) she got married at the age of 15 and had her first baby at the age of 16. wohooo

tokwe dan cucunya yang..err..retarded
nak cari gambar yang more decent, only me and tokwe, tapi tak ada
of all faces why oh why buat muka ni azlyn, seriously -..-

p/s: yang ada lagi tok nenek, ayah mak yang duduk jauh, rajin-rajinkan lah raba fon untuk call. seminit pun jadilah :) peringatan untuk diri sendiri jugak sebenarnya.

1 comment:

Farhana said...

aaawwwww... love the 2nd picture

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...