azlyn kata

.

Saturday, January 1, 2011

sumpah boleh meleleh air mata, tapi taik mata yang terkumpul

Inbox me any number between 1 and 5000 and I'll make my status your number and what I think about you. Fun thing is, only you and me know what your number is. I dare you to post this as your status.


myra: hye syg 17. byk sgt untuk di-describe kn. 1st i know u, rase mcm awak ni kasar orgnye. tp da lame lame kenal, kite makin rapat, i know, lembut hati jugak minah ni. haha. kite kua same2, lepak2 same, n, byk jugak luahan hati saye kat awak kn? awk denga saye nagis, awk denga saye gelak jugak. sgt best. terima kasih untuk semua itu babe. n, i ♥ u


fadz: 1001..^^..kalau saya mak die,die anak saya..(:..hehe..suka tgk die ckp..kelam kabut..mule2 kenal ingat sombong,lame2 kenal..mak aii..satu kepala laa..n jgn selalu bebankan kepala dgn benda2 yg xperlu ya..let by gone be by gone..harap persahabatan kite due berkekalan..sayang ko!

ifa: 1001, first2 org main intip2 je tgk sape lah 1001 ni. dekat intenet loyarr buruk dia boleh tahan jugak. best dpt kenal dgn 1001, betul xtipu! semua hang punya ckp pun bkn main lagi..

bila jumpa..alamak! biar betul minah ni. ayu gilas.. mcm xpecaya je. haha suara dia ala2 p'puan melayu terakhir. okay jgn kembang2 org puji ayu. :P plus ...1001 boleh join jadi family kami. kitaorg semua pun senang dgn 1001:) hee

abe: first i tgk u,i rase u perempuan hot..hahha sopan santun..i pikir u bkn mcm perempuan lain..u tak sombong..u baik, :) i tak tau u layan muzik sentimental..lps i tgk blog u main piano..br i tau u bdk muzik :) perasan comel haha


aliff: 1001-bdak nih lecture mate bru aku.huhu.mula2 tgk ayu je.pkai bju kurung je slalu.skali bila da borak,amek kau.rock gila.hahah.terkejut aku.org pggil die kur-ker.mmg geng2 aku lah kan.hahah.jumpa nxt week!hahah.p/s-mkan la byk2 sket ye.


fitri: 1001 ; I think we start rapat last year, but i know you since form 2 or 3 kot. tak sure. Org yg paling i suka emo with ;p i almost liked you, but i didn't. Lately i think that you're a lesbian :O HAHA. You were always there for me, especially last year. Thank you, you ! :)


fareez: tuan punya badan,
nk komen skit pasal minah ni.first time jmpe time darjah 3.itupon knl knl mcm tu je.maklumlah,dulu gn skrg sama je,gemukkk memanjang,mane de knal ramai sgt org.
hmm,tak percaya smpi skrg bleh keep in touch.maybe sbb pmpn ni sengal tahap +++ hahhaa. dia ni gila sikit tapi dalam hati ada taman.haha.sng nk... borak gn dia.tapi tu la kadang kadang dia ni suka telepas lepas cakap. but everything best la pasal minah ni.hahaha. tgk tgk time minah ni dah ada anak,aku baru nk kahwin. :DD


dhiya: 1001: kamo? haha.kuat makan n tido.obvious noe.kite stat rapat dis sem.betol^^
ko pon slalo bgtw cter ko kt ak n lelen.haha.same lol sharing probz yerp :))
ko hebat menyetalk org len.-___-.haha.kau semart .n syg ko! :P n lastly "SEMANGAT"!!!


azreen: 1001...hah bdak ni...bru je knal x smpai 2 sem pn...first time kwn2 ak nmpak die ckp ish cun ar bdk free hair ni,,, msti ske control ayu...skali ble dorg knal dorg ckp 0oo ad gk org yg mcm ni...haha...bdk ni gila2 ad rmai org minat tp SEMANGAT tetap di hati...haha...gudluck n all the best for the upcoming years n hope our friendship will lasts...p/s: die ni kuat makan...hahhahhahhaha


farhana: first time jmp dlm lif..woot woot!mle2 tgk mcm ayu je minah ni sbb rambut die yg menggerbang tu ditiup angin sepai2 bhasa menampakkan die sgtla feminin..ske sgt kaco ank jntan org,so spe yg terkena tu berhati-hati la ye.ske buat benda mrepek,kdg2 tu kta2 yg 'dihamburkan' sgt la un'sangka'rable contohnye tong cham pah!rsenye kte due je kot yg phm perkataan tu.hak3 so sgt best kwn ngan die :)

hazirah: 1009 ish ni budak ni lagi satu, masa first dulu, mula mula tgk dia ' aik budak suka tidur dalam lecture ' hahaha but skrang dah tak dahhh :PP ni pun sama mcm 200, periaang laaa tgk muka jd tak stress ! serious, pandang lama lama jd geli hati ! :P rambut mcm rapunzel ! dgn gigi retainer dia hihi ada geng lah lepasni :B Hihi best sgt kawan dgn dia, tak rugi dooh ! See you in class :DD



pali: 1001:aish..ko nak gak ke...haha~ok2..aq cite skit..dye nie kan garang gler ngan aq..blew tgur skit nak mara je..klaw ckap hoi,dye blas APE!!last2 aq pggil dye blacklist..haha..hot stuff lak uh..hehe.tpi an jual mahal.setia katenye.ngee~dlu an dye salu tdow lam klas..haha*oppss.....jgan mara..tpi an jgan slah aggap..dye study smpai le...wat mlm 2..*mgkin lar..hehe...1001..jgan mara aq yer...
hahaha


okay, kesimpulan yang boleh aku tgk dari sini
- luar aku keras, dalam aku lembut hati. arghhhhhhhh malunyaaaaa -_____-
- aku selalu tidur dalam lecture hall
- aku kuat makan

thank you

with love,
Azlyn
ecehhhhhhhhh :p

ouh, ya, happy new year to everyone :)

*okay, sumpah tension tengok semua tak sama size and font. main kopi paste je dari facebook.dah try tukar banyak kali tapi still tak boleh.saya tak rempit tau. uhuk uhuk*

2 comments:

Muhammad Hasif Shah said...

gler bajet minah ni hahahaha

NUR AZLYN said...

*bau bau* ada org jeles. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...