azlyn kata

.

Monday, October 11, 2010

mama :')

i cried on the first day of raya this year
sbb mama terlupa birthday adik
bila adik nangis, mama pun nangis.
sorry mama
sebab sepanjang umur adik,tulah kali pertama mama lupa
adik tak pernah salahkan mama pun sebenarnya
smpai sekarang mama rasa bersalah
takpe, adik faham, sume busy prepare utk pagi raya kan :)
make-up yang nadjwa baru bubuhkan pun hancur. haha. sorry
sebab tu aku mengharap sangat satu orang tu call
boleh la ubatkan sikit hati sedih time tu
bila dia wish macam tu je memang rasa sedih sangat
but thanks to asikin for calling
iqhreen, ifa, izam and siapa-siapa yang ada kat background nyanyikan lagu birthday through phone call
seriously terharu sangat time tu sebab tak pernah orang buat :')
perkara-perkara sedih tu aku dah try lupakan :)

harini tiba-tiba mama janji nak belikan rantai untuk adik
cakap nak tebus kesalahan mama
haih, mama, mama tak buat salah pun
banyak kali dah adik cakap
tapi apa pun, thank you mama
mama nak pergi operate awal nov nanti
nasib baik adik masih cuti
boleh la adik teman mama dekat hospital nanti
adik pasti mama sure kuat, sebab dah pernah kan operate sekali dulu
tapi tu tempat lain kan, leher
kali ni kaki, rasanya tak sakit sangat kan
apa-apa pun harap semuanya berjalan lancar
adik akan sentiasa doakan
i love you mama <3

8 comments:

ssmr92 said...

oit...asikin call awk cerita. kte message tkde ckp pape pun ye... hmmm... tkpela, between a message and a phone call of course la the latter wins. hahahaha :) hope ur mum gets well soon. kenapa kene operation?

Muhammad Hasif Shah said...

alololo mama u bz kowt.tk perasan kowt :)

NUR AZLYN said...

haha.sorry kte mention org yg call.ngahahaha. masalah kaki dia

NUR AZLYN said...

acip: yeah :)

mai akmal said...

no wonder la~
oh..so touching mama lyn belikn rantai :')

NUR AZLYN said...

haha.belum lg belikan .

Aqilah Zainal :) said...

ololo , akakk . hahaha ^^ HAPPYBIRTHDAYY :) <3

NUR AZLYN said...

trimas qilah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...