azlyn kata

.

Monday, September 12, 2011

agak nightmare







hahahaha, yang ni aku tak tahan nak gelak. 

aku ada atuk nenek yang masih boleh drive, sorang umur 68, lagi sorang umur 78. bawak 120km/h. hehe. kau hado? hek hek.  
aku ada atuk nenek yang reti guna internet. windows live messenger tu tak payah cakap la. nudge nudge orang tu memang pro. kau hado? hek hek. 
aku ada atuk nenek yang tak main suratkhabar-suratkhabar ni. baca news online. kau hado? hek hek
aku ada atuk nenek yang reti guna webcam dengan anak-anak. kau hado? hek hek


p/s: terus hide wall, wakaka

1 comment:

Amir Ariff said...

aku ada atok yg main ps3 x sembang pun. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...