azlyn kata

.

Sunday, November 15, 2009

HAKTUIHH!!

Haih ..tak tahu la nak happy ataupun rasa sedih..

Dapat mimpi yang sama and lagi lagi.......haih nvm

Lyn tak suka lelaki yang rapat and mesra sangat dengan semua perempuan sampai dengan orang yang dia sayang layanan dia sama sahaja..apa kes?!

Korang je lar yang faham perasaan aku..Yang sanggup dengar luahan hati sampai ketengah malam tu sorry yea kacau ..but thanks ..lega sikit hati =)

Mcm yang Wan cakap, tak payah kisah dengan apa yang dia buat..'dah selalu kena' ..itu lah statement dari Wan sendiri..Anda sangat bertuah kerana mendapat seorang insan yang sayangkan kamu lebih dari kamu sayangkan dia..ku tumpang gembira =]

Kak Wan oi..walaupun dah kebal, hati tetap sakit :'( ..Kesabaran orang ada tahapnya..Tapi walaupun Elyn dah tak dapat bersabar Elyn meletup kat rumah sorang-sorang ataupun kat sekolah ..malas nak suarakan sebab tahu dia mesti akan melenting..brape banyak yang elyn tahan..haih .. :'(

statement yg buat aku lagi sedih.. 'kita tengok pun xtau mana satu kwn n mana satu gf..mcm terbalik ..sorry au' :'( ..terbaca sahaja text ini terus hatiku hancurs!..dah tinggal 1/4..dulu kira okay lagi ada lagi 1/2..hurm..

ELYN DAH MALAS NAK PIKIR !!!!

p/s: yg tu plak ..JGN DEKAT..Elyn ckp awal-awal..u'll get hurt if u proceed

yes, dah mula tak yakin ..argh!! kusut otak aku..susah sangat ke untuk buat beberapa pengorbanan..for the sake of my happiness :'(

i confess ..im selfish..have a problem with that? errrrrr do i care?? NO!

yes i know,memang senang untuk permainkan me..sometimes..wait, always, i just let it be, but when the time comes, u'll see 'ME' ..

2 comments:

Nena Gabbana said...

lynnnn, kalau susah sgt pegi kat afiq je laaa. haha serius ni! 10 times better laa. ;p

ELYN said...

afiq tu lagi la kita takut nak terima ..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...