azlyn kata

.

Monday, May 23, 2011

mati kering

Jam menunjukkan pukul 10 pagi *lap air liur basi. Kalau dekat Kelantan memang dah kena sound dengan tokwe. Silap hari boleh kena sekeh palo. I'm not a morning person aku admit awal-awal. Dah menjadi rutin minit-tian, masuk facebook, dipaksa mengewish orang happy birthday. Masuk twitter usha-usha mana yang best, tekan butang retweet, blah. Masuk tumblr, bukan post benda, tapi mendelete. Bestnya hidup. Na nangis je rasa *terkilan. hakkkkkkkktuihhhh.

Shin Chan pun lagi ada life dari aku. Kena benjol dengan mak dia tiap kali. Miang dengan cikgu sekolah. Doraemon dengan Nobita pun dah maju sekarang. Tahu main perang dengan ikan duyung . wtf


Aku boleh terima lagi Doraemon, Nobita, Sinyu dengan Sizuka pakai ekor ikan duyung. Tapi Giant? ahhhhhh, nak menangis tengok dugong spesies baru. Okay, itu bukan point aku. Nak adventure jugak plishhhh? Adventure kat hospital jaga abang sambil abang cakap ' Elyn, abang nak kencing ' . Nightmare okay. Tak cool *muka trauma. Nak menangis je rasa.

At least hari ni dapat lepas ke Taman Melawati. Mata liar pada kereta lain. Bila aku perhati, ramai orang kelantan atas jalan. Semuanya friendly belaka. Tak perlu berkenalan bertanya namo gapo? Terang-terang tulis Namo Amitabha belakang kereta. Ramai kot atas jalan tadi. Nice to meet you ols.

3 comments:

Anonymous said...

xpernah kering ek.tipu

Encik Psychopath said...

ckp la tengok doremon ni ?

maCy said...

macam2 emosi ase bace ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...