azlyn kata

.

Monday, March 1, 2010

Cousin Aku Brutal

Tiga hari yang lepas, cousin aku, Bija (Rizal) telah selamat diijabkabulkan dengan Kak Ida (Zafidah). Aku memandang tinggi terhadap Kak Ida. Dia cakap aku kelihatan comel memakai selendang. Aku suka akan kejujuran beliau . Satu hari ingin aku bersikap jujur sepeti beliau. Kalau aku cakap hodoh tu hodoh ah maksudnya. HOHO





Ni antara gambar-gambar perkahwinan cousin aku. Lawa kan. Cousin aku merupakan salah satu crew group ni tapi time perkahwinan dia takkan la dia nak snap gambar kan -.-

Siapa-siapa yang nak photographer untuk majlis tertentu boleh pergi usha blog diaorang . onetwojuiceonline.blogspot.com. Apa-apa calling-calling la :)

Tatkala habis majlis persandingan pada hari Sabtu. Keluarga Ayah Di balik dahulu. Anak yang paling kecil. Ihsan ditinggalkan belakang kerana ingin bermain bersama cousin yang lain. Sasha pula spesies miang aku rasa. Sasha ni cousin aku juga. Masing-masing masih kecil tapi yang perempuan ni agak ganas.

Mari aku perkenalkan


Sasha


Ihsan

Cousin ku Sasha sempat berdialog dengan abahnya

Sasha : Abah. Ihsan has not gone back yet. So tonight i want to sleep with Ihsam (ye dia panggil Ihsam. Nenek aku pulak panggil Hisyam. Aku pun tak tahu kenapa -.-')
Abah : Hey you cannot cannot sleep with Ihsan. You are not married. You must carry marriage first.
Ayah Man : Ho siak kena tangkap basah weyh male nih (slang klate)
Abah : Ho ganas weyh anak tino aku! BRUTAL!

pelik-pelik sungguh pakcik-pakcik aku nih. Bab-bab buat lawak bodoh memang diaorang lah yang pertama -.-'

Budak Sasha ni speaking sikit. Cinoi campur punya darah. Ye mak cik aku mualaf :)

Ok lah. Dalam keadaan bad mood aku malas nak berlawak. Sorry lah entry ali ni sangat lame (omputeh)

4 comments:

Amir Ariff said...

ihsan tu. idung cm aku. haha

ELYN said...

mesti banyak taik an. ihsan mcm tu gak. hahahahaha :D

FEEFA said...

haha . lyn , gaya macam idung kau xde taik jeh . haha .

ELYN said...

haha sentiasa bersih. melombong menjadi peneman hidup time tunggu result spm nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...